Palvelut

Konseptisuunnittelu ja muut luovat kokonaisuudet

Valokuvaus ja kuvausjärjestelyt

Stailaus ja luovat ilmeet

Sisällönsuunnittelu ja -tuotanto

Tapahtumakokonaisuudet ja -tuotanto

PR ja vaikuttajamarkkinointi

& muut luovat toteutukset

 

Nōs Creative:n kautta myös esimerkiksi graafisen suunnittelun palvelut ja videotuotannot.
Kerro mihin tarvitset apua, niin mietitään yhdessä ratkaisu ja oikeat tekijät.

Referenssejä:

”Olen kuvannut Lillin kanssa monet kuvaukset ja joka kerta hänen kanssaan on mutkaton, hauska ja tehokas työskennellä. Lillin kanssa voi olla varma, että saa valmiiksi sen, mitä pitääkin ja vielä hyvällä fiiliksellä. Lilli pitää kiinni aikatauluista ja suhtautuu aina vastaan tuleviin tilanteisiin myönteisen ratkaisuhaluisesti.”

– Laura Tirkkonen, homevialaura.com

”Olemme tehneet Lillin kanssa yhteistyötä Habitare- ja I love me -tapahtumabrändien somesisältöihin liittyen. Lilli on ammattilainen, jolla on asenne kohdallaan: hänen kanssaan on ilo työskennellä, sillä hän on ratkaisukeskeinen, uutta nopeasti omaksuva ja valoisa persoona.”

– Pia Sievinen, Marketing Manager Habitare

”Lilli on luova jokapaikan höylä, jota ilman ei tultaisi enää toimeen! Oli kyse sitten tapahtumatuotannosta, luovasta ideoinnista tai projektien johtamisesta, niin Lilli hoitaa homman kotiin. On ilo tehdä töitä positiivisen ja joustavan yrittäjän kanssa, joka tekee myös työnteosta entistä hauskempaa!”

– Nonsensen vaikuttajakaksikko Alexa Dagmar ja Linda Juhola

”Yhdessä Lillin kanssa vedimme Roosa nauha -vaikuttajatapahtumaa, jossa tuottajana ja valokuvaajana Lillin osaava ote oli tärkeä osa tapahtumaa. Järjestelmällisyys ja tarkkuus näkyy Lillin tavassa hallita projektin yksityiskohtia sekä isoja linjoja. Kaikkein suurimman vaikutuksen Lilli kuitenkin tekee ihmisiin, Lillin innokkuus ja energia tarttuu!”

– Katja Simula, Account Director Asennemedia

Esimerkkejä asiakkaista:


Esimerkkejä asiakkaistamme